Praktisk information

 

Kursen Absolut Ekonomisk Frihet består av fyra delkurser om totalt 14 timmar, omfattande resurser på eget konto på hemsidan, hjälp att genomföra hemuppgifter, konkreta investeringsråd samt uppföljning efter avslutad kurs.

 

Förenklat kan kursen summeras så här:

Delkurs 1 ger dig bättre förståelse för hur pengarna flödar i ditt liv och frigör mer pengar till dig. Du får lära de fem principer som leder till Ekonomisk Frihet.

Delkurs 2 är en praktisk workshop där du får lära dig att använda många olika resurser på internet som hjälper dig att sänka kostnader eller förbättra din avkastning. 

Delkurs 3 ger dig grundläggande kunskap i hur du ska få pengarna att växa på bästa sätt.  

Delkurs 4 ger dig exempel på hur du kan bygga upp en portfölj med god riskspridning.

Egna hemuppgifter samt hemsidan ger dig individuell hjälp att genomföra förbättringar.

 

Det är normalt 10-20 deltagare på varje kurs som hålls regelbundet i Malmö och mer sällan i andra städer runt om i Sverige.

Lokal meddelas när kursdatum är spikat. Lättare förtäring och dryck ingår.

Ni väljer själv om ni vill dela med er av privata uppgifter under kursen. Det behövs inte för att kunna tillgodogöra sig kursinnehållet. Kursledaren följer vedertagen sekretess-policy.

 

Kursavgiften

Kursen kostar 3 900 kr inkl moms för privatpersoner vilket är billigt för en kurs av denna omfattning. Företagskunder betalar 3 900 kr exkl moms. 

Din partner/sambo får gå kursen (tillsammans med dig eller senare) för 2 500 kr. Om två vuxna i ett hushåll går kursen brukar de tillsammans göra större framsteg än om bara en har gått kursen.

Om du är mycket fattig eller på annat sätt har en dålig ekonomi och kan styrka detta kan du få gå kursen för reducerat pris.

 

Pengarna-tillbaka-garanti.

Om en deltagare inte kan tjäna/spara in kursavgiften inom ett år från avslutad kurs kan de få den återbetald om de vill.

 

Eget konto på kursens hemsida.

Du får ett eget konto på hemsidan med stödfunktioner och många bra tips för att underlätta arbetet med att göra din privatekonomi bättre. Detta konto kan ni behålla utan kostnad efter avslutad kurs så länge ni vill. 

 

Om du svarar ja på något av följande påståenden är kursen bra för dig.

  1. Jag tycker ekonomi är tråkigt men vill gärna ha mer pengar i plånboken.
  2. Jag vill ha bättre avkastning men orkar inte ta reda på hur man gör. 
  3. Jag vill inte vara tvungen att jobba till framtidens pension vid 70 år.
  4. Jag vill ha bästa möjliga ekonomi med minsta möjliga insats.
  5. Jag tycker jag har bra koll på min ekonomi och har inget att lära mig på denna kurs (sannolikheten att du har fel är ca 99 %).